Meniu

Transport rutier

content

Camioane complete (FTL)

În regim de exclusivitate putem deservi orice rută, atât pe teritoriul Uniunii Europene, cât şi în ţări extracomunitare (Turcia, Elveţia, Norvegia, Ucraina, Serbia, etc).
În funcţie de preferinţele clientului, camioanele pot fi tip prelată sau dubă.

content

Grupaje (LTL) si colete

Reţeaua amplă de parteneri ne permite să putem organiza transporturi pe orice ruta din Europa, cu autovehicule adaptate nevoilor clientului.
Fie că este vorba de import, export sau transport între oricare din ţările Europei, nicio provocare nu este prea mare pentru noi.

Read More
content

Transporturi frigorifice

Vă putem pune la dispoziţie soluţii de transport marfă la temperatură controlată pe întreg teritoriul Europei pentru produse farmaceutice, mărfuri refrigerate, congelate, alimentare, flori, etc. Toate tipurile de camioane frigorifice propuse pentru transport au posibilitatea printării raportului de temperatură, cât şi asigurare CMR valabilă.

content

Transporturi agabaritice

Oferim servicii complete de transport agabaritic, cu trailere cu 2-9 axe, cu platforme joase, trailere modulare şi cu rampe proprii pentru mărfuri agabaritice de orice fel, cu asigurarea escortelor şi achiziţia tuturor autorizaţiilor de drum necesare.
Toţi conducătorii auto angajaţi sunt calificaţi şi deţin atestate pentru transporturi agabaritice.

content

Transporturi ADR (marfuri periculoase)

Vă putem oferi servicii de transport de mărfuri periculoase, cu camioane şi vanuri specializate, echipate şi autorizate ADR.
Conducătorii auto deţin atestate ADR şi sunt instruiţi să poată soluţiona orice situaţii care pot apărea pe durata transportului.