Contactează-ne

T: 021.310.9950
F: 021.320.0890
E: officeBuc@pngdistribution.com

PNG Distribution

CINE SUNTEM

Servicii Oferite

PNG Distribution

  • Transport rutier intern in regim de grupaj sau camion complet
  • Transport rutier international in regim de grupaj sau camion complet
  • Transport maritim in Europa, SUA si in restul lumii
  • Transport aerian de marfa
  • Solutii personalizate
PNG Distribution

Suntem o casa de expeditie care ofera solutii si consultanta de transport, precum si servicii de expeditie marfa in tara, in Europa si in SUA. Avand contracte directe cu numerosi operatori de transport din Romania, SUA, Bulgaria, Moldova, Italia, Germania, Franta, Polonia etc., va propunem cea mai buna solutie pentru transportul marfurilor dvs., indiferent de natura acestora, in regim de grupaj sau camion complet.

Beneficiind de o echipa caracterizata prin flexibilitate, dinamism si promptitudine ce are in centrul atentiei satisfacerea clientului, reusim mereu sa gasim cea mai potrivita solutie vis-a-vis de necesitatile companiei dvs. PNG Distribution a dezvoltat o filosofie de lucru care cauta sa sustina nevoile clientilor nostri. Serviciul de planificare transport este asigurat de o echipa de profesionisti foarte bine instruiti si de o aplicatie informatica special creata pentru domeniul logistic.

Pentru noi nu exista cereri lipsite de importanta, toti clientii nostri fiind tratati cu aceeasi seriozitate si profesionalism. Intotdeauna incercam sa oferim servicii de cea mai buna calitate la cele mai bune preturi.

PNG Distribution este o filiala a companiei americane PNG Worldwide avand ca principal obiect de activitate intermedierea transporturilor interne si internationale de marfa.

Multumirea clientului, performanta si etica in afaceri reprezinta obiectivele noastre.